Välkommen romkullen!

S*Dunderklumpen's Ron Zacapa, 4 veckor

Nu har snart alla kattungar efter Mimi och Buster flyttat, vi har två yrväder kvar som kommer flytta inom kort. Kelly och MacDougall eller ”Pandis” som min yngsta son kallar honom. Det kommer bli tufft när de flyttar, hela kullen har ett helt underbart temperament.

Som tur var har vi 4 st nya små ullbollar att ta hand om. Havanna och Buster fick 2 tjejer och 2 killar som har fått namn efter olika romsorter. Vi spinner helt enkelt vidare på det karibiska temat som Havanna själv är döpt efter och hennes förra kull hade namn efter platser på Kuba. Så får vi lov att presentera Miss Appleton, Miss Cubay, Mr Bacoo och Mr Ron Zacapa.

Jag har även lagt upp några nya bilder på vår unga kille Gunde som växer så det knakar. Så kika gärna in på hans sida.