Honor

S*Dunderklumpen's Havanna, f0323


Sommaren 2016 så föddes äntligen Flisans första kull. Ett gott samarbete med KobbaCat's på Åland där pappa Bam-Bam bor. Havanna är en kavat fröken med en kraftig benstomme och en helt sagolik päls.

BR*Cardigans Where Is My Mind?, n23

Hela vägen från Brasilien kommer vårat senaste tillskott, en helt underbar fröken som vi kallar Mimi. Hon har en fantastisk personlighet och en stamtavla som jag dyrkar. Bakom henne finns bland annat Klaras kullsyster och den vackre Honey Hill's Topscore. Vi är väldigt tacksamma att just hon fick flytta hem till oss, tacka Ângela och Renato!

S*Dunderklumpen's Marängsviss, n0322

Tredje generationen hona från oss och hon bor här tillsammans med hela tjocka släkten (Klara -> Flisan -> Havanna + Gunde). Mariss som hon kallas är en liten diva men samtidigt väldigt gullig och kärvänlig. Vi ser fram emot att följa hennes utveckling

CH S*Dunderklumpen's Khaleesi (kastrat), f22

Flisan som hon kallas föddes här hemma hösten 2013. En pälsig fröken i varma färger med en vild look. Hon är mamma till Havanna och dotter till Klara

DK*Coogan's Claree Belcher (kastrat), f0922

Vår "stammamma", mamma till Flisan och mormor till Havanna. Här hemma kallar vi henne Klara och hon är en riktig mattegris. Det bästa hon vet är att få ligga i knät och bli kliad under hakan eller att en sommardag vara ute och leta efter möss och släpa hem och visa upp för husse och matte.

Foderkatter som bor hemma hos Ramona och Anna

S*Maffialigan's Greta, n24

När min förra hane Halldis (som tyvärr inte fick några avkommor) stora syster äntligen fick sin första kull så var det väldigt svårt att motstå en liten dotter... Så här är hon nu vår Greta ♥ Greta samägs med Ramona och det är även där hon bor och delar hem tillsammans med Dunderklumpen's Nassau "Zorro" och 2 andra maine coon herrar. Tack Vivi för förtroendet jag vet att det inte var helt lätt att släppa taget om henne.

S*Dunderklumpen's Ebba, n24

Ödet bestämde att Ebba skulle stanna hemma hos mamma Greta. Jag hade tankarna från början att spara en hane från denna kullen och det var inte tänkt att någon skulle stanna hos Ramona. Men det var ngt visst med Ebba och hennes helt underbart prickiga päls. När det sedan blev lite ändrade planer och hon blev ledig så kunde vi inte släppa henne. Jag är så tacksam för att Ramona kände samma som mig!

S*Dunderklumpen's Biskvi, n

Det blev två fina tjejer i sista kullen hos Havanna och då bestämde jag mig för att behålla båda för att gardera att jag har något kvar efter henne. Så tacksam och glad att Anna med familj ville bli hennes fodervärd. Tanken är en kull hos Anna och sedan kommer hon bli hennes katt att starta sin egen uppfödning med 🙂 Det känns väldigt spännande och roligt att påbörja detta samarbete!