Havannas kattungar

Marängsviss, 4 mån

Hemsidan har prioriterats ned efter en lång och skön sommar. Havanna fick sin kull i slutet av April och det blev 2 st honor. Jag har valt att behålla båda två, Marängsviss här hemma (min son Villes katt) och Biskvi på foder hos Anna med familj. Jag kommer kastrera Havanna här under hösten då jag tycker hon är förtjänt av pension 🙂 Därför var det viktigt för mig att behålla båda tjejerna så att jag förhoppningvis har något efter henne att gå vidare med. De är rätt olika i typen där Maräng är mer bred och Biskvi sitter inne med längderna. Det ska bli spännande att följa dem båda.

Vi hoppas på kull under hösten/vintern hos Ramona i Skebobruk. Tjejerna har inte löpt förrän nu och den tilltänkte hanen har hunnit bli chipkastrerad så just nu smider vi nya planer så får vi se hur det blir.