Välkommen Halldis

Det är hög tid att presentera S*Maffialigan’s Halldis eller Bubben som han kallas här hemma. Han flyttade till oss sommaren 2017, en härlig brun nalle vars stamtavla jag håller kär ♥ Bakom hans pappa så har jag en personlig relation till katter i 8 generationer. Jag får även tillbaka linjer från min och Vivis gemensamma import (N)Big Kitty Prince of Indiana. Stort TACK Vivi att vi återigen fått förtroende att äga en brun nalle från dig. Cirkeln är sluten 🙂

Vi planerar för HCM scanning under nästa år och om allt går som det ska hoppas så hoppas vi på smått efter Halldis och våra tjejer!

Det är inte bara Halldis som tillkommit till vår uppfödning! Från sommarens kull mellan Strumpan (Lavinia) och Frasse (Attila) så har vi sparat Kamino. Han samägs med våra vänner Thomas och Maria (SE*KobbaCat’s) på Åland och det är även där han bor och för stunden lär upp små kattungar precis alla hyss han kan 😉 Han är även väldigt duktig på att spinna, en helt enorm motor som ofta är på ♥ Vi är väldigt glada att Thomas och Maria hade en plats kvar i sitt hem så vi har möjlighet att jobba vidare med Strumpan och Frasses linjer :). Även Kaminos bror Naboo är tänkt att gå vidare i avel hos Annelie Dahlöf (S*Sankt Halvard’s)

Annat som är nytt är att Flisan har gjort sin andra HCM scannig och Havanna sin första. Båda med fina hjärtan 🙂

Nu önskar vi er alla en God Jul och ser fram emot 2018 med förhoppning om små tassar i huset igen!
//Susanne m fam