Välkommen Greta!

2018 var ett år som jag helst kan glömma när det gäller uppfödningen men nu är det nytt år och vi satsar vidare på ett förhoppningsvis mycket bättre 2019. Och vi börjar året med en nykomling – S*Maffialigan’s Greta! Eftersom det gått lite sisodär med parningarna med Halldis så kände jag att när hans storasyster blev mamma så måste jag bara passa på att ”säkra upp” linjerna. Och när sedan min goa vän Ramona uttryckte en önskan om att få ha en kull hemma så kändes det ännu mera givet. Jag, Ramona och Vivi har ju hängt ihop sedan Ramona köpte sin första maine coon 2007 så det känns lite extra speciellt att vi kan göra ett samarbete ihop alla 3 ♥

Lite mer bilder och info om Greta kommer vartefter.

Håll nu tummarna att vårkänslorna spirar hos oss och att små Dunderklumpar får se dagens ljus!